Aanmelden deelname

Holiday Concept is één van de snelst groeiende aanbieders van korte vakanties in Europa en wordt steeds vaker de eerste halte voor consumenten die op zoek zijn naar een mooi en kwalitatief goed 3 of 4-sterrenhotel binnen- en buitenland.

Holiday Concept is al 10 jaar een bewezen succesformule en geeft hoteliers op een eenvoudige wijze de mogelijkheid om hun kamers zeer flexibel aan te bieden op de Europese markt. Wij zorgen voor een toegevoegd marktaandeel met extra nationale en internationale klanten naast uw reeds bestaande marktaandeel. Onze werkwijze stelt ieder hotel in staat om gedurende het gehele jaar de naamsbekendheid, kamerbezetting en omzet te verhogen.

De Holiday Hotelcheque, Vakantiecheque, Jaarkaart en Familiekaart wordt direct aan particulieren verkocht, maar ook door vele gerenommeerde bedrijven die onze producten gebruiken als incentive, premium of als cadeau voor hun medewerkers. Denk hierbij onder andere aan Videoland, Akai, Mikro-Electro, Denksport en spaaracties via supermarkten zoals Albert Heijn, C-1000 en Plus Supermarkten.

Heeft uw hotel minimaal 3 sterren met een eigen restaurant en heeft u interesse om deel te nemen? Laat het ons weten.